lauantai 17. lokakuuta 2015

Scholl & Veet

 *Postaus toteutettu yhteistyössä Veetin & Schollin kanssa

Terkut aurinkoisesta Vaasasta :) Mun viikko on sujunut lähinnä töiden parissa. Kotona taas ollessani oon aloittanut pakkaamaan muuttolaatikoita. Hirveen nopeesti se muutto kyllä tulee.. enää pari viikkoa! Me ollaan löydetty ihana kämppä Vantaalta, aivan kauppakeskus Jumbon vierestä. En malta odottaa! Tällä viikolla mä sain postiin myös aivan ihanan paketin yhteistyön tiimoilta. Tämä yhteistyö tuli nimittäin niin oikeaan aikaan kun voi vaan tulla.

Kylmää talvea kohti kun mennään, niin on tärkeää että pidetään jalkojemme kunnosta huolta. Jalkojen iho paksuuntuu ja kovettuu kävelyn paineen ja kenkien hankaamisen seurauksena. Schollin ja Veetin kautta sain aivan ihanan setin jalkojen hoitoon liittyviä tuotteita ja niitä ehdinkin testailemaan hieman jo teille.

IMG_1586x

Mukana tuli mm. tämä ihana Schollin Velvet Smooth paristokäyttöinen jalkaraspi. Pitkin kesää ajattelin, että pitäisi varmaan tämmöinen ostaa, mutta päädyin sitten ihan tavalliseen Schollin jalkaraspiin. Voin muuten nyt kertoa, että tämä on 100% parempi vaihtoehto. Eipä mun jalat tule enää kärsimään kovettumista! Eikä myöskään poikaystävän, sillä jalkapalloilijan jaloille tämä oli myös aivan ihana yllätys, joten ei ole ainoastaan naisten juttu!

IMG_1589x
IMG_1590x

Lisätuotteina Schollilta sain myös päivävoiteen jaloille, lisärullia paristokäyttöiseen jalkaraspiin ja läpinäkyviä geelityynyjä korkokengille. Etenkin nämä geelityynyt tulevat todella tarpeeseen, tiedän jo nyt mihin muutamiin vakkari korkokenkien pohjiin nämä voi laittaa.

IMG_1563x

Veetiltä tuli myös tuotteita kokeiluun, mitkä olivat aivan uutukaisia minulle. Päätin kokeilla ensimmäiseksi näitä Veetin Wax Stripejä. Olen aina ollut hieman skeptinen näiden kotikäyttö vahaliuskojen suhteen. Sillä kerran niitä olen jo kokeillut huonoin lopputuloksin. Tällä kertaa tulos ei silti ollut aivan täydellinen, mutta esim nopeana hätävarana tää toimii tosi hyvin! Vahaliuska kannattaa kuitenkin laittaa mahdollisimman tasaiselle ihoalueelle, sillä huomasin kun laitoin esim. sääriluun kohdalle, niin se ei ottanut yhtä tasaisesti kaikkia ihokarvoja.

IMG_1569x
IMG_1576x

Tätä in shower hair removal creamia en ehtinyt testata, mutta tästä tuotteesta olen kuullut myös hyvää ja sitä että se toimii. En malta odottaa, että pääsen testailemaan tätäkin tuotetta, voin myöhemmin kertoa teille sitten, jos tykkäsin!

IMG_1578x

Olin tosi yllättynyt kuinka tehokas tuote tämä oli. Olin hieman pelokas kyllä laittamaan tällaista suihketta iholle.. Mutta tuote oli tosi hyvä ja ihokarvat tosiaan lähtivät. Ajan kanssa täytyy vain olla tarkka ja katsoa, ettei ylitä yli kuutta minuuttia aine ihossa. Ihon pinnalle jäi myös mukavan pehmeä tunne, eikä kuiva niin kuin yleensä sheivaamisen jälkeen. Tuli sellainen tunne, että kylläpäs karvojen poisto on nykyään helppoa! Tää tuote nousi ehdottomasti ihan ykköseksi myös :) suosittelen.

IMG_1491x

2 kommenttia:

  1. Miten tuo spray pullosa oleva tuote toimii ja miten sitä käytetään? Kuulostaa ainakin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkutetaan sääriin iholle ja annetaan vaikuttaa n. 3 minuuttia :)

      Poista