perjantai 25. syyskuuta 2015

New York Cheesecake

Eilen leivoin tosi hyvää juustokakkua ja päätin nyt jakaa teille reseptin tänne, koska kakku onnistui tosi hyvin. Oon itse juustokakkujen rakastaja ja mun mielestä tämä oli kiva kun tähän ei tarvinnut lisätä mitään liivatteita. Resepti on Arlan New York Cheesecake, tässä vielä linkki: http://www.arla.fi/reseptit/new-york-cheesecake/. Itse loppuvaiheessa olin hieman kärsimätön ja annoin kakun olla jälkilämmössä uunissa vain noin 20-30min. Yksi syy oli se, että kakun pintaan oli muodostunut semmoisia rakoja että ei ne olisi siintä kuitenkaan lähtenyt ja tarvitsin uunia uudelleen käyttöön... Mun tekemän kakun ulkonäkö ei kyllä vastaa tota Arlan reseptissä olevaa, mutta maku vähintään yhtä hyvä! ;-)

IMG_1194
IMG_1185

2 kommenttia:

  1. Sun kakkuhan näyttää paljon herkullisemmalta kuin toi alkuperäinen! Alkoi niin tehdä mieli että taidan itsekin kokeilla pyöräyttää tuollaisen... Toivottavasti saan omanikin näyttämään (ja maistumaan) yhtä hyvältä! Tykkään muutenkin resepteistä, laita tällaisia postauksia lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Joo täytyy ihmeessä pistää hyviä reseptejä tänne teillekin, yleensä itse niitä netistä kaivelen, mutta tänne vois kyllä jakaa kaikista parhaimmat mitä löytyy :)

      Poista