torstai 23. heinäkuuta 2015

Caseapp Chanel

Heippa pitkästä aikaa taas! Paljon kaikkea tapahtunut kesän aikana :) Oon ollut kuitenkin paljon töissä ja vapaa-aikaa ei juuri ole. Toisaalta on kivaa olla töissä, koska tämä kesä Suomessa ei säiden puolesta ole ollut kaikkein paras. Kesäkuun lopussa tuli tieto että en päässyt kouluun, mutta mun työt jatkuu onneksi kesän jälkeen niin ei ainakaan tekeminen lopu. Ollaan suunniteltu Deniksen kanssa, että lähdettäisiin elokuussa Uumajaan käymään Vaasasta laivalla :) Toivottavasti säät suosisi edes sitten elokuussa! Ollaan suunniteltu myös matkaa Dubaihin marraskuulle, onpahan sitten jossain vaiheessa vuotta edes kunnon kesä, haha! Mulle tuli pari viikkoa sitten tuli myös uusi yhteistyökutsu Caseappilta, ja suostuin, koska heidän kuoret iPhoneen ovat olleet tosi hyviä! Tässä postauksessa siis pari kuvaa vaan noista uusista kuorista :) tykkään! Käykää ihmeessä vilkasemassa heidän sivuja, siellä on myös paljon valmiita kuoria jos ei itse keksi mitään. Meinasin myös itse tilata ensin marmori-kuviolla kuvioidut kuoret!

IMG_0950 IMG_0951

3 kommenttia:

 1. blogisi oli joskus ihan hurjan kiva, nyt kiinnostus on kuitenkin lässähtänyt.. harmittaa, kun postauksiasi olisi niin kiva lueskella enemmänkin. valitettavasti nyt tuli tunne, että teit postauksen vain siksi, jotta caseapp saisi mainostusta, niin kuin sinun tulee yhteistyökumppanina tehdä. ymmärrän kuitenkin kiireesi töiden ym vuoksi, eikä elämäsi ole tarkoituskaan pyöriä pelkän blogin ympärillä. halusin vain sanoa, että postauksesi olivat joskus todella monipuolisia, mielenkiintoisia ja niissä oli ihania kuvia. olisi kiva päästä lukemaan niitä myös tulevaisuudessa, koska blogisi on yksi lemppareistani. toivottavasti tämä ei kuulostanut hirveältä motkottamiselta.. kivaa ja toivottavasti lämmintä kesän jatkoa! :)
  -a a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totta, sanoit varmaan kaiken mitä moni ajattelee :) itselläkin todella ikävä bloggailua, mutta kun inspis on hukassa niin ei vaan onnistu.. Katsotaan jos tästä syksyä kohti pääsis taas takaisin blogimaailmaan :) kiitos kommentista <3

   Poista