torstai 7. toukokuuta 2015

Well hello blog!

Monet teistä varmaan huomasi, että blogiin kirjoittelu täällä väheni vähenemistään, noin vähän päälle kuukausi sitten. Blogiin postailu ei enää ollut hauskaa ja sellainen asia mistä olisin nauttinut. Tarvitsin taukoa ja sellainen vain syntyi, enkä edes jaksanut tulla teille siitä kertomaan. Pahoittelut! Mutta toivottavasti teitä on siellä ruudun toisella puolella vielä jonkun verran! Nyt yli kuukauden jälkeen voin sanoa, että motivaatio ja into bloggaukseen alkaa palaamaan takaisin ja siksi nyt päätinkin tulla postaamaan vähän kuulumisia. Vaasassa yli kaksi kuukautta asuneena jo voin kertoa, että tykkään tästä kaupungista hurjasti, olen saanut töitä, uusia ystäviä ja elämä rullaa eteenpäin ihanasti. Oon törmännyt jo aivan ihaniin kuvauspaikkoihin ja en malta odottaa kesää, kun tietää että täällä tulee upeita kuvia näiden mahtavien maisemien vuoksi. :)
Tästä lähtee siis spurtti takaisin blogimaailmaan ja postailuun! Toivottavasti jaksatte pysyä mukana :) Kesä tulee ja kaikkea kivaa suunnittelua jo vähän tehty kesän ajaksi. Ulkomaille tänä kesänä ei kuitenkaan lähdetä, se siirtyy loppuvuodelle, mutta sitä odotellessa sitten! ;)

Mutta nyt  itse postauksen kuviin! Kiitokset L'orealille! Sain maukkaan näköisiä uutuus babylipsejä! Yksi niistä lähtikin jo testiin, kuten voitte kuvista nähdä ja tykkäsin tosi paljon! Väri pysyy huulilla pitkään ja huulet ihanan pehmeinä. En malta odottaa kokeilla tota tummanlilaa, ehkä joku ilta kun olen lähdössä ulos niin voisin tota testailla. ♥ Haluaisitteko nähdä nämä värit ihan huulilla? Voisin tehdä erillisen postauksen vielä, joten näkisitte minkälainen väri on huulilla.

IMG_0343
IMG_0355IMG_0348
IMG_0368 IMG_0332

5 kommenttia:

 1. Anonyymi8/5/15 09:11

  Maybelline, ei loreal :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin että joku tulee pätemään ;) Loreal omistaa siis todella monia brändejä ja yksi niistä on Maybelline! Tuotteeni tulevat myös aina Suomen Lorealilta, joten oli paljon luontevampaa sanoa noin :)

   Poista
 2. Joo olisi tosi kiva nähdä miltä noi näyttää huulilla! Helpottaisi valinnanvaikeutta kaupassa ;) Kiva kuulla että sulla menee hyvin siellä Vaasassa ja että bloggausinto on palannut! Tauko on tietty aina paikallaan jos homma ei tunnu kivalta, mutta ootan jo innolla sun tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, voisin kyllä jonkunlaisen postauksen teille lähiaikoina siitä väsätä :) Kiitos ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 3. Anonyymi8/5/15 12:22

  mitä töitä oot saanut? :)

  VastaaPoista