torstai 5. maaliskuuta 2015

Vaasassa

Heippa! Vaasassa vihdoin! Muutettiin siis sunnuntaina, lähdettiin aikaisin aamusta ajamaan Helsingistä kohti Vaasaa. Viikon päivät ovat kuluneet nyt siivoilun ja tavaroiden purkamisen merkeissä. En ole paljoa ehtinyt blogia päivittämään, mutta nyt vihdoin pääsin kirjoittamaan teille edes jotain. Vaasa tähän asti on ollut ihana paikka, lukuunottamatta huutavaa naapuria - kun oltiin tamppaamassa mattoja.. haha! En malta odottaa kesää ja nähdä kuinka ihana paikka tämä on kesällä. Tällä hetkellä vielä asunnossa on joitakin laatikoita purkamatta ja paikkoja pitää vielä järjestellä ja sisustaa. Voin ottaa teille myöhemmin kuvia ihanista yksityiskohdista kun asunto on täysin valmis, tänään meille tulee mm. uusi ruokapöytä!

Lähiaikoina pitäisi hommata salikortti ja löytää se sopiva sali itselleen. Tuli jo lähtiessä Kouvolasta hieman ikävä Funfittia, niin ihana kotisali se oli! Toivottavasti löydän vähintäänkin yhtä ihanan ja itselleni sopivan salin Vaasasta. Lähiaikoina tulossa myös neljän päivän kuvauskeikka Ruotsiin, mutta siitä kerron teille lisää myöhemmin.

IMG_9628 vaasassa IMG_9636 IMG_9637

Ps. Käykäähän tykkäämässä mun blogin facebook sivusta, johon päivittelen kuulumisia myös ahkeraan :)

5 kommenttia:

 1. Saleihin liittyen, ite oon ainakin viihtyny hirveen hyvin WSC:llä. Käyn ite oikeestaan vain siellä Ladies Clubilla sen sijainnin vuoksi, mutta pääsy on kummallekin salille. Onhan se kallis, mutta antaa kyllä hyvin vastinetta rahalle.
  Tervetuloa Vaasaan!

  VastaaPoista
 2. Riippuu kans hieman missäpäin asut! :-) FIT1 on tosi halpa 20€ / kk! :-) Tervetuloa vaasaan!

  T. Toinen Vaasalainen bloggari!

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan asuntopostauksia! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6/3/15 06:45

  Teil näyttäis olevan ainakin lamppuvalinta kohdallaan. Onnea uuteen kotiin ja täällä kans yks, joka ei jaksaisi odottaa asuntopostausta! Olisi kanssa kiva saada jonkun postauksen kautta tietää, miten sä ja tää sun nykyinen avomies ootte tavanneet.

  VastaaPoista
 5. Ensinäkin tervetuloa Vaasaan ja hyvältä paikalta ootte saanut kämpän :)! Vaasa on todella ihana kesäisin kun kaupunki suorastaan herää henkiin kun muuten aika autiota :D. Toivottavasti viihdyt täällä :)

  VastaaPoista