lauantai 21. maaliskuuta 2015

Modeling in Sweden

Pitkästä aikaa! Vihdoin ja viimein oon matkalla takaisin kotiin Vaasaan. Takana on pitkä viikko ja jälleen yhtä kokemusta rikkaampana. Jos joltain meni siis ohi, niin lähdin sunnuntaina kohti Ruotsin Säleniä ja neljän päivän kuvausmatkaa. Tälläkertaa olin itse kuvattavana, mutta oishan tommonen reissu itse kuvaajanakin joskus upea kokea. Vaatemerkki oli New Wave ja kuvasimme lähinnä laskettelu- ja ulkovaatteita. Kamera mulla oli myös mukana, mutta koin kätevämmäksi ottaa päiväksi mukaan aina puhelimen, sillä kuvattiin aina aamu seitsemästä ilta viiteen, joten itse omalle kuvaamiselle ei jäänyt lainkaan aikaa ja nämäkin ovat vain nopeita räpsyjä. Mutta toivottavasti tykkäätte! Olisin postannut jo paikan päältä teille tämän postauksen, mutta hotellin wifi ei antanut siihen mahdollisuutta :D

Tällä hetkellä näpyttelen teille postausta Onnibussista käsin! On muuten hyvä ja todella halpa matkustusvaihtoehto Helsingistä Vaasaan. On ihanaa palata takaisin kotiin, Vaasa alkaa tuntumaan jo kodilta ♥ Tänään mulla oli myös koulupäivä ja aiheena mm. ruokakuvaus! Siitä kerron teille lisää kuitenkin myöhemmin.

sweden1

1. Vähän sneak peekia minkälaisia vaatteita kuvattiin ja missä maisemissa. 2. Näitä maisemia sai päivittäin ihailla, ja mulla tuli melkein ikävä laskettelua. Siitäkin on jo monta vuotta kun edellisen kerran ollut sukset jalassa!

sweden3

3. Hotellihuoneen ikkunasta tämmöinen maisema! Ei paha :) 4. Kuuma kuppi teetä aina kuvauksien päätteeksi oli ihanaa. Muutamat kerrat siellä kameran edessä tulikin jäädyttyä...

sweden4

5. Jälleen mahtava maisema samasta kohtaa! Aina aamulla paistoi aurinko, mutta iltapäivää kohden se päätti mennä pilveen. 6. Selfie!

sweden2

7. Ihanista aamupaloista sai nauttia joka päivä, kuinka olin kaivannutkaan hotelliaamupaloja! Nam ♥ Noi kroisantit oli niiiiiiin hyviä. 8. Kuvattiin myös meidän hotellin hienoissa sisätiloissa, auloissa oli upeita sisustuselementtejä.

sweden5

9. Hotelliaamupala Tukholmassa, musta tää oli niin söpö, että siitä oli pakko ottaa kuva! ♥ 10. Viimeisenä kuvauspäivänä iloisissa fiiliksissä lähdössä illalliselle.

2 kommenttia:

  1. mistä toi sun viimeisen kuvan valkoinen paita on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla New Lookista! :)

      Poista