lauantai 28. maaliskuuta 2015

A week ago

Viikko on vierähtänyt super äkkiä ja paljon kaikkea kivaa on tapahtunut, myös työasioihin liittyen! En oo jotenkin jaksanut ollenkaan panostaa blogiin viimeisen viikon aikana ja sen kyllä huomaa.. Ehkä pieni tauko blogille antaa sitten taas jatkoon vähän piristystä ja inspistä. Tällä viikolla ei ole muutenkaan olleet mikään maailman mahtavimmat säät, just nytkin masentavan harmaa ja kylmä sää ulkona. Ja nyt kun katsoin forecasta, niin seuraavan kerran paistaa aurinko vasta ehkä keskiviikkona. Nämä kuvat ovat kuitenkin viikon takaa kun olimme koulussa ja ulkona oli aivan ihana, keväinen sää, joten päätettiin ottaa parit kuvat sitten. Tossa kohdassa pärjäsi mainiosti jopa ilman takkia!
  IMG_0019viikonloppu kuvia IMG_0017 IMG_0025

Ps. Postausideoita saa heitellä kommentteihin! ♥

3 kommenttia:

 1. Hei, mitä oot tykänny asuu vaasassa? :) Mä oon nyt kahden vaiheilla et haenko kouluun helsinkiin vai vaasaan, niin olis kiva kuulla et mitä tykkäät siitä kaupunkina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon oon tykännyt! Kaunis kaupunki, just sopivan kokonen, meri lähellä ja kesällä sitten varsinkin tosi ihana paikka. Paljon opiskelijoita ja nuoria varsinkin. Tarvittavat shoppailukaupat löytyy ja kivoja ravintoloitakin on! Uskon, että Vaasaan on helpompi päästä opiskelemaan kuin Helsinkiin, mutta en ole varma! :)

   Poista
 2. Joku hiuspostaus ois kiva :)! että miten oot kasvattanut sun hiukset niin pitkiksi ja hyväkuntoisiksi. Ja myös joku ihonhoitoon liittyvä olisi kiva.

  VastaaPoista