torstai 26. helmikuuta 2015

Quick outfit pics

Tänään lähdettiin Jumboon käymään parin ystävän kanssa ja sitä ennen ehdittiin pikaisesti ottamaan myös asukuvat. Kävin katsomassa Zarassa yhtä ihanaa nahkatakkia sillä mulla ei oikein oo mitään hyvää perus nahkatakkia keväälle ja se oli aivan ihana päällä. Voisihan sen sieltä tällä viikolla kassan kautta kiikuttaa kotiin! Tänään mennään ystäväni kanssa leffaan ja käydään katsomassa se uusi Luokkakokous leffa, kuinka moni teistä kävi eilen siinä ensi-illassa? Mulla on kyllä hyvät odotukset tohon leffaan!

IMG_9618 outfitttt-001 IMG_9603 IMG_9606

Pörröneule/Cubus, Farkut/Zara, Kengät/Vagabond, Laukku/Louis Vuitton, Kello/O.N.E

outfitttt

7 kommenttia:

 1. Kävin kans kattoo kutsuvieras näytöksessä sen leffan, ja oli kyllä ihan mielettömän hyvä. Ehkä yks hauskimmista suomalaisista leffoista aikoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt leffan nähneenä täytyy sanoa että odotin hieman enemmän! Mun mielestä leffassa ois voinu olla vähän jotain muutakin :)

   Poista
 2. Haluaisin mennä katsomaan sen leffan, mutta pelottaa että petyn :--D ei yleensä nuo suomalaiset elokuvat oo vakuuttanut ja tuon kyseisen suhteen vielä odotukset niin korkealla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se oli ihan ok! Hieman enemmän tosin odotin :)

   Poista
 3. Toi laukku on niiiin ihana <3 Ja sä ihan superkauniina taas :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/3/15 00:21

  Oot niin kaunis että sun kuvia voisi tuijottaa tuntitolkulla! Osallistuitko tän vuoden Miss Suomi kilpailuun tai oletko ikinä miettinyt osallistumista? Noista kisoista ollaan niin montaa mieltä että olisi kiva kuulla sun mielipide niistä, koska olet jo menestyvä mallina niin minkälaiset ajatukset sulla on missikisoista tai misseistä :) kun malleus ja misseys ovat niin eri asiat! Mun mielestä oot kyllä niin kaunis että kisoissakin pärjäisit, kun osa malleista on niin semmosen mallin näköisiä että ne ehkä ei niinkään... :D

  VastaaPoista