lauantai 14. helmikuuta 2015

Muutto

Siitä muutosta mistä olen puhunut jo hetken aikaa täällä blogissa paljastuu teille nyt! Tämä asia tulee varmasti todella monelle lukijalle yllätyksenä, mutta kuun lopussa tämä tyttö muuttaa Vaasaan. Denis pelaa nyt Vaasassa ja päätettiin yhdessä, että sitten mäkin muutan sinne. Mua ei pidättele mikään täällä Kouvolassa, ja Vaasa on kuulemieni mukaan kiva ja aurinkoinen (tämä on plussaa) kaupunki lähellä merta, niin miksikäs en sitten muuttaisi! Nyt haluankin tietää, onkos teitä lukijoita yhtään sieltä Vaasasta päin? Mitkä on parhaita juttuja teidän kotikaupungissa? Olisi mukavaa saada tietää lisää Vaasasta, ennen kun sinne muutan.

Lauantai asu ja veerus-001

Uusi kaupunki, uudet ihmiset ja asiat tulee varmasti ensiksi vähän jännittävänä itselleni, mutta eiköhän se siitä ala sitten rullaamaan. Onneksi vierellä on toinen ihminen kenen kanssa olla vaikka koko ajan. ♥ Suurin harmi on tietenkin pitkä välimatka Etelä-Suomeen, mutta onneksi se Onnibussi kulkee, niin nekin matkakulut säästyy sitten.

IMG_9306

Meillä on siellä ihana vuokra-kämppä, ja suurin osa kaikki tavaroista on jo siellä. Oon muuten huomannut, että mulla on ihan sairaasti tavaraa! Tuntuu, että kokoajan tulee mieleen asioita mitä pitää ottaa mukaan muuttoon... Sillä kahta muuttokeikkaa ei ihan järkevää olisi tehdä, kun on niin pitkä välimatka, joten nyt on muistettava sitten kaikki. Mulla onkin vielä yks matkalaukullinen tavaraa täällä kotikotona. Hiihtoloman aikana muutan sitten pysyvästi Vaasaan, joten onneksi tässä on vielä hetki aikaa, vaikka pari viikkoa meneekin tosi nopeasti.

Lauantai asu ja veerus

Ps. Muistakaahan käydä tykkäämässä mun blogin facebook sivua, monet teistä ei ole vielä tehnyt sitä! Päivittelen sinne kuulumisia ja linkitän postaukset aina :)

14 kommenttia:

 1. Ooh hieno juttu! Mä asun ite noin 40 kilometrin päässä Vaasasta ja käyn siellä noiin kerran viikossa ja se on kyllä kiva kaupunki! Uskon että viihdyt siellä :) en osaa mitään tiettyjä hyviä paikkoja sanoa, mut tykkään sen keskustan torista jonka ympärillä kaikki on, vanhoista rakennuksista ja on se kaksikielisyyskin jotenkin kiva puoli! :D minne päin muutatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivakiva :) keskustaan muutetaan!

   Poista
 2. Mutta etkö sä opiskele valokuvaajaksi helsingissä? :o Miten meinaat sumplia koulun kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulua ei siis oo kun parikertaa kuussa :)

   Poista
 3. Tervetuloa Vaasaan! :D mitä aiot itse tehdä täällä?
  Vaasa on kiva, sopivankokoinen kaupunki. Varmaan tiedätkin jo, että tämä on kaksikielinen kaupunki ja täällä on paljon opiskelijoita ja maahanmuuttajia. Täällä tuulee aina, eikä lähes koskaan ole liian kylmä tai kuuma. Vaasassa kaikki on "yli"kivaa ja hellusta :D
  Omasta mielestäni plussaa on:
  -Kaikki löytyy läheltä
  -Kivoja kauppoja
  -Kahvilat Sweet Vaasa & 1h + k
  -Paljon nuoria opiskelijoita
  -Meri ja ranta lähellä
  -Kauniit ulkoilumaisemat
  -Suht hyvät opiskelumahdollisuudet
  Miinusta:
  -Huono paikallisliikenne
  -Kaukana kaikesta
  -Ruotsinkielen taito vaaditaan
  -Vain muutama kiva kahvila ja ruokapaikka
  -Huono yökerhotarjonta, tällä hetkellä ainoastaan 1 nuorten yökerho, 1 hieman vanhempien ihmisten yökerho, 1 suomenruotsalaisten baari, 1 istuskelu/tanssibaari, 1 nistiyökerho ja muutama muu kuppila. Mutta maaliskuussa just avataan uusi yökerho ;)
  -Tuulee aina (mutta aurinko paistaa!)

  Tunnetko ketään täältä? Olis hauska tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töitä ainakin alkuun etsin! Ja varmaan haen kouluun sitten :) kiitos tosi paljon vinkeistä <3 Ja en tunne kun ihan pari tyyppiä! Niinpä! :)

   Poista
  2. Miksi haet kouluun kun kuitenki saat ammatin nyt keväällä? :)

   Poista
  3. Ai että miksi haen kouluun? :D kysytkö tuota ihan tosissasi? No sanotaan vaikka siksi koska haluan opiskella enemmän! :)

   Poista
 4. Vaasaan vaan! Ite oon muuttanu tänne kans viime elokuussa, ja oon viihtynyt paremmin kuin hyvin :-) Tosi kaunis kaupunki, aurinko paistaa ja tuuli ei oo _aina niin paha, ja kaikki on todellakin suht lähellä. Lenkkipolut on kans ihania, varsinkin noi meren rannalla menevät!

  Ja todellakin jos tarviit aluksi seuraa, niin kahville voi aina mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oot viihtyny! Kivan kuulonen paikka Vaasa kyllä on :) jep kyllä <3

   Poista
 5. Vaasan kirpparit! Ainakin eva ja adam on loistava! Miten muuten aijot jatkaa mallin töitä? Eikö ole vähän turhauttavaa lähteä noin pitkä matka käymään vaikka castingeissä?:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps!! Kiva kuulla kirppareistakin jotain :) Mallin työt jatkuu normaalisti, mulla on niin paljon tuttuja helsingissä että yöksi vaan :) Ei oo ollenkaan turhauttavaa, se on vaan niin hauskaa hommaa ja aina siitä jää kuitenkin plussan puolelle kun Onnibussilla menee :) Castingejä ei siis paljoakaan ole mulla!

   Poista
 6. itse olen vaasasta päin, hieno kaupunki, kylmä vaan on koska meri on lähellä.. olympia kadulle ei ees kannata mennä.. paljon tummaihoisia ja olen kuullut että joku oli mennyt etsimään lastansa kun oli kadoksissa niin he olivat katsoneet että " mitä vittua sä teet meidän alueella "

  VastaaPoista