perjantai 19. joulukuuta 2014

Viimeisiä kuvia Thaimaasta

...Mutta älkää huolestuko! Niitä on tulossa ehkä vielä yksi postaus puhelinkuvista, mitä oon koonnut teille. Ja hei, pitkästä aikaa! Yli viikko viimeisimmästä postauksesta. Tässä on kaikenlaista tullut tehtyä, ja taitaa olla, että hieman inspis kadonnut tämän bloginkin suhteen. Voihan se olla tämä ikuinen synkkyys marras-joulukuun aikana. Noh, enköhän teille taas sitten jonkunlaisia postauksia saa kasaan ensiviikon jälkeen, kun lähden reissuun. Päivitän myös reissun aikana tiheään tahtiin mun instagramia (sofiagafforio), joten sieltä jos ei muualta niin voi seurailla.
Nyt näitä reaaliaikaisia postauksia ei oo paljon teille tarjoiltu täältä suunnalta, mutta ehkä sekin tässä jossain vaiheessa korjautuu. En halua tällä hetkellä ottaa mitään paineita tästä blogista, nimittäin tämä on ollut ja on vieläkin tärkeä harrastus mulle. On sitten kivempaa tulla takaisin bloggailemaan entistä pirteämpänä, ehkä tämä loma sitten antaa mulle inspistä! Lomalla ainakin rutkasti asukuvien ottoa :)
Nyt melkein viimeisten thaikkukuvien pariin! Nämä otettiin viimeisenä iltana Krabin rannalta, ennen kun oltiin lähdössä syömään illallista. Mun mielestä näissä kuvissa on ihana tunnelma, ihana päivettynyt iho, ihana auringonlasku. Kumpa vielä pääsis hetkeksi noihin maisemiin täältä kylmyydestä...
  IMG_7013IMG_6966 IMG_6980 IMG_6986 IMG_7015 IMG_7078 Thailand 2014-003 IMG_6958 IMG_7081

3 kommenttia:

 1. Oi minkä näköistä.... <3

  VastaaPoista
 2. Niin ihanan näköstä! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Wow – I love the pictures! You’re making me jealous!

  Adoorablee.blogspot.com ♡

  VastaaPoista