torstai 20. marraskuuta 2014

Thailand was wonderful

Takaisin Suomessa! Meillä on nyt aivan upea reissu takana päin, enkä vaihtaisi hetkeäkään. Nyt jo on iso ikävä takaisin Thaikkuihin, siihen trooppiseen lämpöön ja niihin merimaisemiin, kyllä mieli lepää tollasessa paikassa. Sai unohtaa kaikki arjen kiireet, välillä jopa mietittiin, että mikä päivä oli menossa.. Oltiin päivistä välillä ihan sekasin. Kuviakin tuli otettua yhteensä sellaiset vajaat 2000, ja osa on vielä myös Deniksen puhelimessa.
Täytyy kyllä myöntää, että mielummin olisin jäänyt vielä muutamaksi viikoksi sinne lämpöön, vaikka kaksi viikkoa oli tosi hyvän pituinen matka, niin tänne Suomen harmauteen ei ollut kiva palata, toivottavasti edes lunta sataisi pian, mutta tää nollakeli käy hyvin, ne pakkaset ei houkuttele yhtään..
Mutta nyt piteimmittä puheitta ensimmäisen Thaimaapostauksen pariin, näitähän on jatkossa tulossa sitten vaikka millä mitalla, toivottavasti piristämään vähän tätä harmaata arkea! :) Yritän kyllä pitää teidät silti reaaliajassa, jos pystyn kuvaamaaan tuon ainoan valoisan hetken ajan jonkinlaisia kuvia. Kysymyspostauksen loppuosakin on vielä tulossa! Haha, apua, kauheesti asiaa kun ei ole pitkään aikaan kirjoittanut.

IMG_5320 IMG_5358

Aloitetaan meidän hotellista. Olimme siis kaksi viikkoa Buri Tara nimisessä hotellissa Ao Nangissa, Krabilla. Hotelli osoittautui todella hyväksi, joten voin suositella jokaiselle Ao Nangiin menevälle tyypille kyseistä hotellia! Siisti, ihana allasalue, kivat huoneet ja plussana että pyyhkeistä tehtiin joka päivä erilainen eläin! Ainoa ehkä tosi iso miinus ilmainen huono netti hotellin aulassa, mutta netin sai kyllä käyttöön omaan huoneeseen sitten maksusta, mutta päätettiin ettei tehdä reissusta mitään somelomaa, joten ei otettu nettiä!

IMG_5322 IMG_5321 IMG_5347

Ao Nang oli mukava pieni paikka, josta löytyi McDonaldsit, Starbucksit ja Subwayt, paljon erimaalaisia ravintoloita, paljon krääsäkauppoja, paljon hierontapaikkoja. Ao Nangin molemmat biitsit eivät olleet mitään kovin hyviä, joten ei oltu kertaakaan niillä biitseillä, vaan lähdettiin aina pitkähäntäveneellä eri saarille sitten, joka oli hyvä idea, sillä biitsit kauempana olivat paljon parempia. Yks meidän lemppari oli Railey beach, joka olikin kaikista lähimpänä meitä, joten siellä tuli käytyä tosi paljon. Kuvia siitä rannasta tulee myöhemmin erillisessä postauksessa!

IMG_5351 IMG_5365

5 kommenttia:

 1. mikä on sun ig ? :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt noi pyyhkeet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä aivan ihania :)!

   Poista
 3. Anteeks ei liity tähän postauksee, mut ajattelin kysyä sulta sun mallintöistä tai siitä mallitoimistosta (Fondi Models) jossa oot.
  Onko niillä ikärajaa?
  Voiko ton mallitoimiston kautta edetä suht helposti, esim. joihinki isompiin hommiin ku vaa esim suomalaisiin lehtiin/kuvastoihin?
  Mikä ois susta sopiva paino- pituus- suhde mallille (sanotaan nyt et sellanen näytöslavamalli)?
  Voisko 16- vuotiaana saada keikkoja?
  Pitääkö käydä jonkunlaisessa castingissa?
  Kerro myös omia vinkkejä mallina olemiseen tms? :)

  VastaaPoista