sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Missing summer

Kaipaus kesään näillä ihanilla ja kesäisillä kuvilla. Thaimaan reissu lähenee ja en malta odottaa, että pääsen kuvailemaan siellä niitä upeita maisemia ja rantoja sekä auringonlaskuja. Lähdemme siis Deniksen kanssa Krabille marraskuun alussa ja nyt olisi kiva saada tietää kaikenlaisia vinkkejä Krabista! Mitä kaikkea siellä siis kannattaa tehdä ja nähdä? Norsuajelulle ollaan ainakin lähdössä ja jonkinlaista sukellusta/snorklausta olisi kiva kokeilla myös. Shoppailemaankin lähdetään, mutta parhaat shoppailumahdollisuudet ei varmaan löydy Krabista, tai näin oon ainakin lukenut!

IMG_1407
IMG_1854 IMG_3100 IMG_3488
IMG_0715 IMG_2752 IMG_1059 IMG_0528 Summer is here-001
IMG_0037

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :)

  x Kia
  http://kia-anette.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Norsuajelujen kohdalla kannattaa ottaa selvää etukäteen, miten niitä norsuja siellä kyseisessä paikassa kohdellaan. Thaimaassa ainakin joissa paikoissa asiat on aika huonosti ja sellaista toimintaa ei varmaan kannata kauheasti kannattaa. Krabilla parasta on kuulemma rannat, veneily ja meri yleensäkin, jonka takia haluaisin itsekin joskus sinne päästä. Kivaa matkaa! :-)

  VastaaPoista
 3. Olin krabilla viime vuonna ja mä suosittele menemään iltapäivällä lähtevään snorklausretkelle. Kun tulee pimeää ja menee veteen näkee planktoneita vedessä, joka on ehkä ollut siistein näky ikinä!

  VastaaPoista
 4. Voisitko tehdä postausta miten ja mitä kautta sinä sait mallintyösi alkuun? :) ja mitä teet päivittäin pitääksesi itsesi kunnossa? Olet todella ihanan iloinen!

  VastaaPoista