keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Fuku sushi

Heipat! Viikko jälleen vierähtänyt äkkiä ja lomaan ei ole enää kuin pari viikkoa. Ihanaa päästä täältä kylmästä hetkeksi pois ja keräämään D-vitamiinivarastot täyteen. Ennen lomaa voisinkin tehdä teille jonkun throwback tyyppisen postauksen kesään, niin ikävä lämpimiä säitä.
Olin viime viikonloppuna Helsingissä, perjantaina käytiin syömässä Santa Fessä kaveriporukalla ja lauantaina kokoonnuttiin Mypatyttöjen kanssa illalla ja lähdettiin myöhemmin Helsingin yöhön! Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu ja kiva vaihtelu arkeen! :) Mulla on puhelimen kuvagalleriassa vaikka kuinka paljon kuvia, joten yksi puhelinkuvapostaus voisi olla paikallaan pian! Olisiko teillä mitään muita toivepostauksia, mitä haluaisitte mun toteuttavan?

Nämä sushikuvat on sunnuntailta, kun käytiin Fuku sushissa syömässä, mun mielestä siellä on ehdottomasti Helsingin parhaat sushit. Käykää kokeilemassa ihmeessä! Kyllä kelpaisi, että eteen tuotaisiin nyt tollainen lautanen, nam!

IMG_4566 IMG_4562 IMG_4564

9 kommenttia:

 1. Apua varmaan pakko käydä testaamassa jotain sushimestaa, en oo ikinä maistanut... :-D
  Mä toivoisin jotain asukuvaamis -vinkkejä, sillä tykkään sun kuvista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvis mihin mennään kuule ens kerralla ku nähään :D

   Ja Sofia kesäpostaus joo!!

   Poista
  2. Voi kuule, nyt maistamaan, sushit on ehdottomasti yks mun lempiruuista :) Kiitos! Ja sita, tulossa on! :)

   Poista
 2. paljonko tolla lautasella on hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fukulla on buffetti, joka maksaa about 13,50e. Joten tossa oli vain pieni osa susheista, mitä siellä on tarjolla! Niitä saa ahtaa nassuun vaikka millä mitalla! :)

   Poista
 3. Vois olla kiva jos kertoisit jossai postaukses sun opinnoist lisää :). Ja mallintöist!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että opinnoista kerron enempää, ja mallintöistäkin on tullut postauksia! Niitä löytää tuon "malli" tägin alta :)

   Poista
 4. etkö siis asu helsingissä vaikka opiskelet siellä ??

  VastaaPoista