tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viimeinen päivä Roomassa

Heippa! Palataanpas takaisin reissupostauksiin, että saan nämä joskus myös tehtyä! Vikana päivänä Roomassa käytiin Colosseumissa, sillä isoveli ei ollut nähnyt sitä vielä. Oli tosi kuuma päivä, joten laitoin ekaa kertaa myös mun uuden hatun päähän! Ostin sen pariviikkoa ennen matkaa Sokokselta ja sille tuli paljon käyttöä tuolla. Colosseumissa oli taas ihanaa käydä ja kyllä sitä jaksaa ihmetellä, miten hieno se on. On ihmeellistä että tollanen on vieläkin pystyssä.

IMG_2565 IMG_2533 IMG_2545
Rooma 2014 IMG_2580 IMG_2581 IMG_2599 IMG_2606 IMG_2629

Colosseumilta lähdettiin muutamille kaupoille, sillä ostin tuliaiset ja sen jälkeen otettiin vuokra-auton nokka kohti Toscanaa jälleen. Sunnuntai-iltana päästiin perille ja illastimme sukulaisten kanssa. Maanantaina me lähdettiin Outletkylään, missä kävimme viimevuonnakin! Se on niin ihana paikka shoppailla, että sinne on joka vuosi pakko mennä :) Siitä tulossa sitten seuraavaksi postausta.

IMG_2626

4 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihana postaus ja blogi sulla on!❤️ Liityin vasta äskettäin lukijaksi, joten voisitko vähän kertoa mulle missä oot meneillään ja kauan oot tuolla ja millanen asunto teillä siellä on? Oon nimittäin itekin menossa enskesänä kahdeksi viikoksi Toscanaan ja käymme välillä esim. Roomassa, että olisko sulla antaa vähän matkavinkkejä? :-) Kiitos, jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos! :) tällä hetkellä oon Suomessa, tulin Italiasta pariviikkoa sitten. Yövyin mun isovanhempien luona :) joo ja voisin noista matkavinkeistä tehdä varmaan ihan erillisen postauksen!

   Poista
 2. Ihania reissukuvia! Komppaan edellistä kommentoijaa, ois kiva saada postausta, jossa kertoisit mitä Roomassa kannattaa nähdä ja tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roomasta en tiedä teenkö enempää matkavinkki postauksia, sillä postauksia Roomasta on niin paljon jo edelliseltä vuodelta tuon italia tunnisteen alla. Mutta Toscanasta voisin tehdä :)

   Poista