lauantai 5. heinäkuuta 2014

Thursday in Rome

Viime torstaina otettiin aamulla suunta kohti Roomaa. Yövyttiin Roomassa torstaista sunnuntaihin hotellissa nimeltä B&B Santa Croce. Hotelli oli oikein kiva ja aamupala hyvä hinta-laatu suhteeseen nähden. Sijainti olisi kuitenkin voinut olla hieman parempi. Ensimmäisenä päivänä lähdettiin heti neljän tunnin automatkan jälkeen kiertelemään Roomaa. Colosseumin kautta Via del corsolle kuuluisalle shoppailukadulle. Käveltiin katsomaan Fontana di Treviä sitä kuuluisaa suihkulähdettä, mutta suihkulähde oli tyhjä! Luultavasti sitä huollettiin tms. Ei ollenkaan kiva juttu turisteille, ketkä ovat ensimmäistä kertaa Roomassa ja haluavat nähdä sen. On se kuitenkin kaunis suihkulähde mikä on näkemisen arvoinen :) Muutenkin myös Colosseumia kunnostettiin ulkopuolelta, joten ulkoseinän vieressä oli paljon rakennustelineitä. Onneksi olen ottanut viimevuonna ihan kiitettävästi kuvia Colosseumista hah!

IMG_1896 IMG_1903 IMG_1927 IMG_1909 IMG_1931 IMG_1920 IMG_1935

Myöhemmin mentiin shoppailukadulle missä on enemmän luksusliikkeitä. Suunnattiin Louis Vuittonin liikkeeseen ja ostin elämäni ensimmäisen LV:n laukun, josta kerron myöhemmin ihan erillisessä postauksessa. Shoppailuiden jälkeen mentiin ravintolaan syömään, jossa saatiin jälleen kerran aivan ihanaa palvelua miestarjoilijalta. ♥ Niin ystävällinen ja huomaavainen, sellaista asiakaspalvelun pitääkin olla!

IMG_1940 IMG_1943 IMG_1946 Rooma IMG_1951

Kirjoitin enemmän tietoa viime vuonna Roomasta näihin kolmeen postaukseen: 12, 3. Niitä voi käydä lukaisemassa, jos haluaa kattavampaa tietoa Roomasta :) Mutta vielä on kuitenkin postauksia tulossa Roomasta!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/7/14 20:24

  Neverfull on aina niin uniikki ja omaperäinen valinta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla niiiin käytännöllinen! En tule kyllä katumaan sen ostoa :)

   Poista
 2. Ah ihana Rooma ♥ Ite olin siellä kesäkuun alussa, onneks sillon ainakin Trevin suihkulähde oli ihan esittelykunnossa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti ne nyt sitten korjailee sitä! :) Onneksi mäkin näin viimevuonna sen ihan kokonaisuudessaan, ois harmittanu hurjasti..!

   Poista