keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Day in Firenze

Lähdettiin käymään Firenzessä heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Oli ihana päivä, kierreltiin nahkalaukku- ja kenkätorit ja muut vaateliikkeet ja käytiin kahvilla paikallisessa. Nähtävyydet Firenzessä on jo nähty joten niihin kenelläkään ei ollut tarvetta mennä, lähdettiin Firenzeen vaan vähän niinkuin shoppailumielessä. Mukaan Firenzestä lähti yhdet kesäkengät sekä pari nahkalaukkua tuliaisiksi. Päällä mulla oli aika simppeli asu, sillä en jaksanut kovin paljoa panostaa pukeutumiseen sinä päivänä. Illalla syötiin vielä Empolin keskustassa tosi hyvä illallinen, harmi etten muista kyseisen paikan nimeä. Saatiin ilmaiset jälkiruoka limoncellot, sekä söin mun elämäni parasta juustokakkua jälkkäriksi!

IMG_2691 IMG_2700 IMG_2727 IMG_2710 IMG_2704 IMG_2738 IMG_2746 IMG_2749 IMG_2751

Cheesecake! Tota kun sais vielä joskus.. ♥ Ja alapuolella näkyvät brownie ja tiramisu oli myöskin ihan mielettömän hyviä!

IMG_2752 IMG_2753 IMG_2688

Loppuun vielä Toscanan upea auringonlasku ♥

2 kommenttia:

  1. Nättinä niin kuin aina! ;) Oon itsekin menos syyskuun puolella Firenzeen (ekaa kertaa!!), olisko sulla joku matkavinkki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia :) Ooh, Firenze on todella kaunis kaupunki, kannattaa varaa aikaa juurikin nähtävyyksille mm. useat eri museot, Santa Crocen kirkko ja Ponte Vecchion silta. Myös yksi päivä shoppailulle, nimittäin Firenze on kuuluisa aidoista nahkatuotteistaan, kengistä ja laukuista ja niitä myydään tosi halvalla torilla. Pidä hauskaa! :)

      Poista