maanantai 12. toukokuuta 2014

Snapshots with the new camera

Hain aamulla postista uuden kameran ja nyt oonkin leikkinyt tämän kanssa vaikka kuinka monta tuntia. Canon EOS 70D:ssä on aivan mahtavia uusia ominaisuuksia ja ehdottomasti parasta tässä on se, että pääsen opettelemaan sen käyttöä oikein perusteellisesti, sillä tää on hiukan erilainen mitä 650D oli. Tätä kameraa on kehuttu todella paljon, joten odotan innolla meidän yhteistä tulevaisuutta ♥ Yksi parhaimmista ominaisuuksista ainakin Wifi-toiminto, jolla voi yhdistää kameran ja puhelimen, ja sitä kautta sitten siirtää kuvia tai käyttää puhelinta kaukolaukaisimena.

IMG_0076
IMG_0038

Rakastan kuvaamista todella paljon ja oon harkinnut että pitäisikö sitä ihan pyrkiä opiskelemaan valokuvaajaksi mallintöiden ohella. Blogin kautta olen innostunut olemaan myös kameran toisella puolella. Harrastuksena valokuvaus on kuitenkin kiva ja tämän blogin kautta voin toteuttaa sitä niin paljon kuin ikinä haluan :) Jatkossa pyrin kuvaamaan blogiin enemmän asukuvia, koska nyt on täysin oikeat varusteet sellaiseen. Muutenkin, mitä mieltä? Minkälaisia postauksia toivoisitte mun toteuttavan? :)

IMG_0037 IMG_0052 IMG_0045

7 kommenttia:

 1. Hinta kyllä kirpasee ainakin omalla kohdalla :/

  VastaaPoista
 2. Asukuvia ainakin kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että niitä toivotaan! :) Yritän jatkossa alkaa tekemään enemmän asukuva -postauksia :)

   Poista
 3. Ootko nyt siis hakenut minnekään opiskelemaan mallintöiden ohella? Jos olet niin minne tai mikä ala valokuvaamisen lisäksi kiinnostaisi sinua? Mieluusti näkisin paljon asukuvia ja muita kuvia sinusta koska olet niin kaunis :) ja postaus sun mallijutuista tai susta ja Mikosta olis tosi kiva! Ja sit vaikka juurikin noista tulevaisuuden suunnitelmista ja/tai haaveista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon hakenut opiskelemaan Helsinkiin aaltoon ja haagaheliaan hotelli- ja ravintola-alalle sekä matkailualalle ja tämän tyyppisiin :-) tulevaisuuden suunnitelmista voisin kyllä tehä jonkunlaisen postauksen! Kiitos ideoista :)

   Poista
 4. Laitoin sulle kauan aikaa sitten tämän kommentin ja toivoisin, että vastaisit :/

  "Heippa! ensinnäkin oot älyttömän kaunis tyttö! mulla olis muutama kysymys sun mallihommista, en viittinyt tohon aijempaan vastaus juttuun laittaa. Eli luin että oot Studio Elitellä tehnyt mallikansion, mä oon myös ja no ei siitä ehkä sen enempää.. en nyt mielipiteitä kyseisestä asiasta viitsi sanoa. Mutta tiedätkö tosta Clamos Studiosta, mihin olit hakenut mitään? kun itse olisin päässyt sinne mutta vähän mietitytti :/ olen siis vain 165cm, laiha ja mielestäni ihan nätti, niin mitä oot mieltä, olisikohan musta mainosmalliksi, joilla ei sen kummempia pituus yms. vaatimuksia ole? ei sitä tietenkään nyt pysty sanomaan ilman kuvia sun muuta.

  Onko sulla jotain ehotuksia mihin mun kannattaisi ehkä hakea, tällä pituudella? Kiitos super paljon vastauksesta! :)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! On kyllä mennyt ihan kokonaan ohi, pahoittelut :/

   Clamos studiosta en osaa oikein sanoa mitään. En oo kuullut oikeastaan mitään kyseisestä mallitoimistosta. Mainosmalliksi tarvitaan jonkun verran pituutta, koska esim kokovartalo kuvissa se näkyy todella helposti ja mainoskuvissa kokovartalokuvia on paljon. Mutta joo, ilman kuvia on vähän vaikeaa sanoa yhtään mitään :/ Tietysti beautykuvauksissa ei ole mitään väliä minkä pituinen on, sillä siinä kuvataan pelkästään kasvoja :) Mutta en osaa oikein sanoa mihin sun kannattaisi hakea, jos sulla on mallikansio tehtynä, niin Studio Eliteltä sain ainakin vinkiksi mallitoimistoja jotka mulle sopisi ja sitä kautta sitten hain niihin. :) Tsemppiä!

   Poista