maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Muutamia kuvia Maltalta vielä teille! Uskon, että tämän jälkeen ei varmaan paljon muita kuvia ole jaettavaksi. Teen kyllä vielä ihan itse hotellista erillisen postauksen lähiaikoina, mutta saa nähdä milloin ehdin sillä lähden tänään Helsinkiin kahdeksi yöksi ja keskiviikkona onkin sitten jo Vappu, joita juhlin Kouvolassa. Toivon niin paljon, että vakuutus korvaa tavarat takaisin, sillä mulla ei oo tällä hetkellä yhtään intoa kuvailla tolla huonolla vanhalla kameralla.. Tälläisissä jutuissa voi siis kestää kauemmin kuin viikko, joten postaustahti saattaa siis hidastua, mutta toivottavasti ymmärrätte.

IMG_2925

Vaihdettiin hotellia viimeisiksi muutamiksi päiviksi sellaiseen hotelliin kuin Cavalieri Art Hotel ja se oli mun mielestä ihan mahtava verrattuna edelliseen. Meillä oli superior-huone, molemmilla siis isot sängyt ja maisemat oli aivan mahtavat, niin kuin näätte kuvista. Suosittelen kyseistä hotellia jos St.Juliansiin on lähdössä, sillä sekin oli aika lähellä kaikkea.

IMG_2956 IMG_2932
IMG_2937

Ja apua miten ihana idea! Löydettiin hotellin vierestä tällainen kulkukissoille tehty pieni ''koti'' paikka. Joku paikallinen siis ruokkii ja pitää huolta näistä ja yhtenä iltana mekin tuotiin niille kissanruokaa ja voitte kuvitella kuinka paljon naamoja ootti siinä ruokakupin vieressä, varmaan ainakin kymmenen kissaa...

IMG_2948
IMG_2953 IMG_2954
IMG_2960

3 kommenttia:

 1. Oi ihana idea tuo kulkukissojen koti! Mulla käy niitä aina sääliksi ulkomailla :( Ihana kun joku hoitaa ja ruokkii niitä, ettei niiden tarvi kerjätä kaikkien ravintoloiden pihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mustakin! Niin ihanaa että joku jaksaa huolehtia, on ne kuitenkin niin sulosia ja tosi upean värisiäkin! :)

   Poista
 2. Ihana blogi ja upeita kuvia, sait uuden lukijan :)

  http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista