keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Maybellinen voidemainen luomiväri

Tässä mun lupaamaani in action -postausta siitä luomiväristä, kun parit sitä kyseli! Kyseinen luomiväri on ehkä paras mitä oon koskaan käyttänyt, sillä toi ei lähde silmistä ihan helposti, joten pysyy siis koko päivän yhtä nättinä kun laittaessa. Itse luomivärissäkin lukee: Color tattoo 24hr! Oon muutenkin aina tykännyt tällaisista pronssi/kulta/ruskea värisistä luomiväreistä ja yleensä juuri niita värejä laitan kun lähden viihteelle. Onko kellään muulla tätä samaa voidemaista luomiväriä? Hyviä vai huonoja kokemuksia?

 


1. Kaikki muut tehty tässä vaiheessa paitsi silmämeikki ja seuraavassa kuvassa onkin sitten jo luomiväri laitettu. Laitan yleensä tolla siveltimellä sitä, mutta joskus koen helpommaksi myös laittaa sormilla. Mut kiireessä varmaan mielummin siveltimellä, niin ei tuu sotkua.
2. Ja noin! Näissä se näyttää ehkä vähän ''kylmemmältä'' väriltä mitä se oikeasti on, mutta toivottavasti tosta saa edes jonkunlaista tolkkua. Se on siis vähän tollaista kiiltävämpää mistä tykkään nimittäin tulee enemmän sellainen juhlallisempi meikki :)3. Tässä onkin sitten jo ripsiväri laitettuna. Mitäs tykkäsitte? Ps. Pahoittelut aamupörrö hiuksista...


Tässä vielä teille yks mun uusi lempparibiisi, ihana ♥

12 kommenttia:

 1. Hih, ostin just tänään kyseisen luomivärin itelleni, niin tuli oikein passeliin aikaan pikkusta arviointia tuotteesta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin, ole hyvä vaan ;D

   Poista
 2. Mulla on toi sama ja on kyl kätevä :) onko ton sävyn nimi On and On Bronze? Mulla on myös se musta ja se on tosi hyvä eyelinerinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sellanen kun 35-On and on Bronze eli taitaa olla sama :) Mulla on myös tällänen vaaleempi versio ja sekin on tosi hyvä!

   Poista
 3. Onks toi sellasta "märkää" tai "tahmeeta" ja meneeks se helpost sellaseks viivaks luomivakoo? :) jotaa "märistä" luomiväreist on vaa huonoja kokemuksii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo märkää eikä tahmeaa ja ainakaan mulla ei tuu sellaista "viivaa" luomeen :) toi on jotenkin sellaista todella "jämäkkää" :D

   Poista
 4. mitä ripsarii käytät? :) ihanat silmät½!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä postauksesta näkyy :) ja kiitos<3

   Poista
 5. Minkä hintainen tuo luomiväri on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan jotain kympin paikkeilla... :)

   Poista
 6. Meinasinkin jo kysellä, et mikä sävy on kyseessä, mut se tulikin jo aiemmista kommenteista ilmi :-) Hurjan upeelta näyttää tuo sulla ja sulla on kyllä ihan tajuttoman kauniit silmät<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Annika :) <3

   Poista