tiistai 3. joulukuuta 2013

Today's outfit

Heipsan! Pääsinkin vielä postailemaan teille tänään. Mulla loppui tänään koeviikko nimittäin ja torstaina alkaa uusi jakso, joten muutaman kirjan vois tosiaan ostaa... :D Mulla menee aina kirjojen ostaminen myöhäiseksi! Anyway, tänään kokeen jälkeen lähdin kotiin, Jonna tuli meille ja lähdettiin syömään Veturiin kiinalaiseen kun ei ollut paljon muutakaan tekemistä vapaapäivänä. Söin itseni ihan ähkyksi, koska kiinalainen ruoka on vaan niiiin hyvää! Ketään muita kiinalaisen ruuan ystäviä siellä ruudun toisella puolella? Tuntuu, että oon alkanut vaan tykkäämään siitä enemmän ja enemmän..
Samaan syssyyn laitan tän päivän asua, tän näkösenä siis tallustelin tänään! Aika simppeliä, tykkään tosi paljon tosta Forever21 body-kukkapaidasta! Voisin hamstrata kaikkea kukkakuviollista mun vaatekaappiin, tuntuu että tähän aikaan vuodesta ei vaan ole ihan oikea aika.. :DTakki/New Look, Kengät/Vagabond, Housut/Dr.Denim, Paita/Forever21, Laukku/Hersecret*, Kaulakoru/GT
(*saatu yhteistyössä blogin kautta)4 kommenttia:

 1. En tajuu kui laitat noist muista vaatteist kaupan nimen mut housuist merkin nimen, miks et laita siihe vaik carlings jo oot ostanu ne sielt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. dr denimeitähän saa monista muistakin paikoista esim. netistä, joten miksi kirjoittaa siihen carlings jos ne ei välttis sieltä ole? Ja jos siihen kirjottais pelkästään Nelly.com tai jotain vastaavaa niin varmaan tulisi lisäkysymyksiä farkkujen merkistä.

   Poista
  2. eiköhän se oo siks et dr. denimeit saa muualtaki. esim. toi ginan koru - sitä saa vaa ginasta. vagabondei saa kans vaikka ja mistä. sama ku tilais kaikki vaatteet nellystä ja pistäs vaa että "kaikki nellystä" vaikka vaatteilla on silti omat merkit. get the point?

   Poista
  3. Onhan kenkienkin kohdalla merkki. Sowhat musta ainaki hyvä noi.

   Poista