lauantai 2. marraskuuta 2013

At Seine

Kivaa lauantai-iltaa kaikille! Mä oon tänään rentoutunut ja laiskotellut ihan olan takaa.. Eilen oltiin Jonnan kanssa leffoissa kattomassa The Millers (ihan mielettömän hauska leffa, suosittelen kaikille!) ja syömässä Mariossa herkku hamppareita. Viikonloppu on alkanut siis ihanasti! Ollaan suunniteltu lähiaikoina myös paljon tulevaisuuden juttuja... Mutta niistä kerron teille ihan erillisessä postauksessa, niin suuria juttuja kun on :) Anyway, aattelin kertoa teille mun kolmannesta päivästä Pariisissa! Otettiin hieman (lue: tosi) väsyneinä suunta kohti Bateau Mouchea, jokiristeilyä Seine-joella!


Ei hirveästi tullut otettua kuvia tuona päivänä, mutta jonkun verran kuitenkin. Liikuttiin laivalla Seinejokea pitkin ja paljon nähtävyyksiä tuli matkan varrella nähtyä.


Bateau Mouchen vieressä oli Dianan muistomerkki ja päätettiin lähteä myös katsomaan sitä, ihanaa kun jotkut olivat vielä tuoneet kukkiakin siihen. Ihana Diana... ♥
Kello alkoi olemaan jo aika paljon, joten saatiin ideaksi lähteä hakemaan Macaronseja ja siitä katsomaan Eiffeltornia upeassa loistossaan pimeässä! On se kyllä niin upea ja näkemisen arvoinen monumentti :)

6 kommenttia:

  1. Ootko vielä yhdessä sun poikaystävän kanssa?

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Mistä toi sun kullanvärinen (?) kaulakoru on? :)

    VastaaPoista