perjantai 12. heinäkuuta 2013

Rome - second day

Nyt tuleekin sitten toinen postaus toisesta päivästä Roomassa :) Aamulla siis noin 11 aikoihin kun oltiin saatu syötyä oikein ihana hotellin aamupala, niin lähdettiin käppäilemään kohti ''kuuluisia'' Espanjalaisia portaita. Porukkaahan sielläkin oli aika paljon ja levähdettiin hetki portailla istuessa, ennenkuin taas jatkettiin matkaa.


Sitten lähdettiin etsimään Via Del Corso -shoppailukatua. Siellä menikin sitten pari tuntia shoppaillessa ja ihmetellessä. Törmättiin mm. Pradan, BVLGARIn, Cuccin ja LV:n liikkeisiin! Kaikissahan oli tunnetusti ovimiehet :D Mukaan lähti Zarasta yksi neule ja myös jostain muista kaupoista jotain muutakin mukavaa. Ostoksista teen teille sitten ihan erillisen postauksen, koska ostin aika paljon kaikkea Italiasta. Nyt ei tarvikkaan ostaa sitten enää koko kesänä mitään.. :D haha!


Kävimme myös kahvilassa jonka nimi oli Caffé Greco. Se on olut kyseisellä paikalla jo vuodesta 1760! Eli yli 250 vuotta vanha kahvila. Sisustus oli tosi upeaa ja vanhaa, etenkin vessat oli tosi siistit, koska siivoojat olivat siellä kokoajan siivoomassa. Vessa jopa tuoksuikin hyvälle :D


Parin tunnin shoppailujen jälkeen lähdettiin etsimään jotain pientä syötävää ja käveltiin tämän hienon Piazza Del Popolon ohi ja lyödettiin pieni ruokapaikka mistä sai hyviä Pizza Slicejä :) Sitten lähdettiinkin jo käppäilemään hotellia kohti, koska jalat alkoivat olemaan jo aika väsyneet. Ohitettiin myös alapuolella oleva mahtava monumentti (nimeä en muista) kun käveltiin hotellille päin.


Illemmalla lähdettiin taas syömään ja mulla oli uusi maksimekko päällä, jonka ostin Rooman katukaupasta. Ite tykkään tosta ihan hirveesti! Syötiin sitten läheisessä ravintolassa herkulliset pastat ja lemon sorbetit jälkkäriksi. Oltiin myös niin väsyneitä, ettei jaksettu tehdä mitään muuta kuin palata takaisin hotellille sitten syömisen jälkeen. Tälläinen oli sitten mun toinen päivä, ei sinänsä niin paljon mitään uusia nähtävyyksiä, mutta kuitenkin! :) Palaillaan taas myöhemmin viikonloppuna, ciao!

3 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia!:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ihastuin sun blogiin muutenkin :) Oot ihan tajuttoman kaunis, huh! :)

    VastaaPoista