keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

On taas aika vissiin päivitellä teille vähäisen. Sunnuntaina oltiin uima-altaalla, jossa hädintuskin oli ketään muita kuin me. Maisemat oli tosi upeat (joista on parempia kuvia kamerassa), koska oltiin kukkulan päällä. Joten siinä kyllä hurahti se muutama tunti auringon paahtaessa. 
Maanantaina suunnattiin sedän kanssa rannalle ja se päivä oli ihan täydellinen! Ei ollut liian kuuma, koska merituuli oli sopivaa ja aika kului ihan huomaamatta. Myös maisemat oli upeat, koska vuoristo näkyi. Illemmalla maanantaina kävästiin ravintolassa syömässä isolla porukalla illallinen, oli myös tosi lämmin ilta ja oli kiva syödä ulkona.
Tiistaina otettiin suunnaksi outletkeskus Barberino, joista kerron lisää parempien kuvien kanssa eri postauksessa. Yllätyin myös, että kameran muistikorttini oli täynnä (eli olin ottanut n. Yli 600 kuvaa jo...) :D onnekseni oon ottanut tänne mukaan uuden muistikortin, jonka otan nyt sitten käyttöön. Tää päivä on kulunut ihan täällä mummulassa ollessa. Ihan kiva välillä olla tekemättä mitään ja katsella italiankielistä telkkua :D 

Mulla ei taas tää iPadin kuvasaldo ole mikään päätä huimaava, mutta saatte nyt tyytyä näihin kuviin jälleen. Paremmat postaukset tulevat ensiviikon loppupuolella kun saavun takaisin Suomeen täältä. En tiedä millon seuraavan kerran postailen teille, koska just nyt haluan nauttia täällä niin paljon kuin vielä voin ensiviikon keskiviikkoon saakka :) Ciao!

9 kommenttia:

 1. Anonyymi3/7/13 19:24

  ihana toi ekan kuvan paita! mistä se on?:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/7/13 19:37

  Oi vitsi, kuulostaa et siel on ihan sairaan kivaa :D Kyl kelpais! Nimimerkillä kateellinen haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täällä on kyllä... :) en haluais lähtee pois täältä :D

   Poista
 3. Hei mulle kans tollanen rusketus! :D

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia :-D mäkin haluaisin niiiin ulkomaille johki lämpöseen !

  VastaaPoista
 5. löysin vasta nyt sun blogin ja tykästyin ihan täysin. jään seurailee! :-)

  http://crt-homepage.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/7/13 20:22

  Ootko sä heinäkuun cosmos sivulla 98-99 jossa on juttua ihokarvoista ? :-D

  VastaaPoista