tiistai 25. kesäkuuta 2013

In Rome

Moikka! Makailen justiin hotellihuoneessa rättiväsyneenä tän päivän kävelyistä ympäri Roomaa. Huomenna alkaa kolmas päivä täällä ja ollaan lähdössä Vatikaaniin. Maanantaina käytiin kattomassa upea Colosseum, joista mulla on parempia kuvia kamerassa. Oikeestaan kaikki parhaat kuvat on kamerassa, joten niistä tulee erillinen postaus sitten kun pääsen kotiin koneelle :) 

Ollaan shoppailtu jo tositosi paljon ja huomenna vielä vähän lisää. Pankkiautomaatteja voisi silti olla vähän enemmän täällä jotta saisi nostettua rahaa useemmin. Meidän hotellin nimi on Ariston, joka on osottautunu nyt ihan hyväksi hotelliksi :) Modernit ja kivat huoneet sekä tosi hyvä aamupala, suosittelen! Torstaina lähetään sitten kohti Toscanaa ja mun sukulaisia, mutta siitä lisää myöhemmin sitten. Nyt unta kalloon, buona notte :)

2 kommenttia:

  1. Onko sulla hyvät välit sun isän kanssa tai meinaan sitä kun ette kumminkaan nää niin usein niin onko ne sellaset läheiset?:) Sun elämä vaikuttaa niin siistiltä ja oon itsekkin aina toivonut että olisin puoleksi jonkin muun maalainen:D

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat! tuttu paikka

    VastaaPoista