lauantai 29. kesäkuuta 2013

I have internet !!!

Wohoo moikka kaikille täältä Toscanan maaseudulta :) Nyt oon nonnalla ja nonnolla ja ne on juuri asentanut uuden tosi nopean netin tänne! Joten pääsen kirjoittelemaan teille vähän useamminkin. Tulin siis torstai iltana tänne Roomasta 5 tunnin automatkan jälkeen ja eilen oltiin Marina Di Pisan rannalla ottamassa aurinkoa. Merivesihän on aika kylmää vieläkin, koska on ollut aika pitkä kevät ja ensiviikolla alkaa sitten helteet. Tänään kävästiin Firenzessä junalla shoppailemassa ja ostin nahkalaukun ja sellaisen pinkin nahka pikkupussukan, tosi ihania molemmat! Oleminen täällä on niin paljon erilaisempaa kuin Suomessa, ja sen takia mä tätä maata rakastankin. Suunniteltiin jo äidin kanssa, että muuttaisin lukion jälkeen Firenzeen muutamiksi kuukausiksi, saa nähdä toteutuuko! :) 

Huomenna suunnataan altaalle sitten ja nautitaan. Illemmalla lähdetään ehkä syömään Luccaan. Kirjoittelen mahdollisimman pian uudestaan teille ja silloinkin sitten kun on enemmän kuvia teille jaettavaksi. :) Ciaooo

11 kommenttia:

 1. Oi vitsi mäkin haluisin käydä Firenzessä ja Luccassa! Me tultiin just tiistaina kahen viikon matkalta Italiasta Ligurian rannikolta ja voi kun pääsis takasin..Merivesi oli mun mielestä ihan sopivan asteista ja meille sattu just ihana helle niille parille viikolle :-D Mut pidä hauskaa siellä ja nauti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tää merivesi on ihan hyytävää! Haha :D joo nyt täälläkin on alkanut ne kunnon helteet, huh.. Kiitos :)

   Poista
 2. Äää mä on niiiiiin kade!

  VastaaPoista
 3. Ää mäki haluun Italiaan! :-)

  VastaaPoista
 4. Ui kuulostaa kivalta! Italia on niiiin ihana maa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2/7/13 08:43

  Ihanat aurinkolasit!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3/7/13 19:12

  Onks sul ihan kamala ikävä sun poikaystävää, kun oot siellä vai ootteko onnistunut puhumaan joka päivä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on internet joten whatsappin kautta puhutaaan joka päivä :) Mutta se ei silti poista ikävää.. :/

   Poista
 7. Anonyymi4/7/13 00:54

  mistä noi sun aurinkolasit on ?

  VastaaPoista